image
image
image
image
image
image
image
image

Szép sikereket ért el a Bercsényi DSE

 
Az ifjúsági versenyzők II. osztályú viadalán a győri Bercsényi DSE színeiben Radics János megszerezte az összes aranyérmet.
A gyerek kezdő és kistornász korcsoportban a kistornászok a 3. helyet szerezték meg, egyéniben Dubraviczky Péter2., Vincze Márk5., Mészáros Janatán 6. lett.
Győrben a XXXI. Rábalux Kisalföld-kupán a kicsiknél a vidékiek versenyében az 1. és a 2. helyen is a győriek végeztek, országosan ötödikként zártak. A nagyobbaknál egyéniben és csapatban is haza siker született. A sikerek részesei, gyerek kezdő csoport: Dubraviczky Péter, Nagy András, Horváth Dániel, Radics Marcell, Horváth Milán, Rum Regő, Horváth Barna, Rom Boldizsár, Balogh Marcell és Varga Samu.
A kistornász korosztály tagjai: Mészáros Krisztofer (egyéni 1.), Németh Lóránd (2.), Mészáros Jonatán (4.), Vincze Márk (6.), Homlok Soma és Somlai Zoltán.
Edzők: Sörös János, Fazekas Péter, Halmosi Gellért, Szűcs Róbert és Kollár András.
A verseny végén búcsúztatták a több mint húsz év munka után posztjáról leköszönő Arnold Csabát, a városi szövetség elnökét és Kiss Lajost, a Bercsényi DSE szakosztályvezetőjét.