image
image
image
image
image
image
image
image

Elégedett az Európai Olimpiai Bizottság a győri EYOF előkészületeivel

Az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál koordinációs bizottsága és a technikai delegáltak tettek ellenőrző látogatást Győrben, a 263 nap múlva kezdődő 2017-es nyári EYOF helyszínén.

Tovább

EYOF-tesztverseny az Arénában

A következő év egyik legnagyobb magyarországi sporteseménye lesz a győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál, amelyet 2017. július 23. és 29. között rendeznek a városban. A fiatalok tíz sportágban mérik össze tudásukat. Ahhoz, hogy minden megmérettetést zökkenőmentesen tudjanak a szervezők lebonyolítani, tesztversenyekre is szükség van. A napokban a kézilabdázók vették birtokba ezzel a céllal az Audi Arénát.

 

Tovább

Futópálya is szolgálja a sportolni vágyókat a Bem téren

Három iskola diákjainak, és a környéken élők mozgáslehetőségét bővíti az a rekortán borítású, 380 méter hosszú futópálya, amely biztonságosan használható minden korosztály számára.

Tovább

Győr - Parádés Eb-siker a fehéroroszok ellen

A szlovák–magyar közös rendezésű női junior röplabda Európa-bajnokság harmadik napján Fehéroroszországgal mérkőzött meg a magyar válogatott, s a lányok fantasztikusan küzdve, remek, izgalmas, ötjátszmás mérkőzésen megszerezték első győzelmüket.

Tovább

Európa legjobb fiatal röplabdásai Győrben

Szombaton kezdődik városunkban az U19-es Női Röplabda Európa-bajnokság.

Tovább