image
image
image
image
image
image
image
image

Átadták a Bercsényi ligeti műfüves pályát

2013. április 12-én, pénteken Borkai Zsolt polgármester adta át a Bercsényi ligeti műfüves focipályát, amely már a harmadik a városban, de az MLSZ pályázata révén a közeljövőben négy további kispálya is épülhet.

Tovább

Győri sportélet büszkeségei: Laczik család volt a vendég

Ismét nagy sikerrel rendezték meg a „Győri sportélet büszkeségei” elnevezésű rendezvénysorozat következő állomását, amelyen ezúttal a Laczik család tartott élménybeszámolót a Móra Ferenc Iskolában.

Tovább

Félezer résztvevő a városi Diákolimpia versenyen

Tizennyolc iskolából ötszáznál is több iskolás részvételével rendezte meg Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Sportügyi osztálya a Győr-SZOL Zrt. és a Nyugat-magyarországi Egyetem rekreációs szakos hallgatóinak közreműködésével a Diákolimpia városi mezei futás döntőjét.

Tovább

Európai uniós projekt részvevője Győr városa

2013. március 15-17. között Wiesbaden-ben rendezték meg a TAFISA (Nemzetközi Olimpiai Bizottság szabadidősport tagszervezete), Európai Únió által támogatott és finanszírozott „SportCityNet” program első tanácskozását.

Tovább

Országos ergométer verseny Győrött

Varga Tamás és Szabó Katalin megvédte címét az evezősök ergométeres országos bajnokságán, amelynek az egyetemi csarnok adott otthont.

Tovább

Újabb műfüves pálya Győrben

A Magyar Labdarúgó Szövetség által meghirdetett pályaépítési program keretében egy újabb műfüves pálya készült el Győrben. A Ménfőcsanaki után a győrszentiváni pályát is átadták.

Tovább

Aporos tornászlányok a diákolimpia döntőjében

A Megyei Diáksport Tanácsa és a győri Apor Vilmos Iskola közös szervezésében az iskola tornacsarnokában megrendezett torna diákolimpia megyei döntőjén az I-II. és a III-IV korcsoportban is a rendező iskola csapata végzett az első helyen.

Tovább

Asztalitenisz Diákolimpia

A közelmúltban rendezték Nagycenken a Diákolimpia megyei döntőjét asztaliteniszben. A versenyen 18 lány és 21 fiú vett részt.

Tovább

Győri sikerek az ifjúsági olimpián

2013. január 16-20. között Sydneyben rendezték meg az Australia Youth Olimpic Fesztivált (AYOF).

Tovább

Hungarian Open Győrszentivánon

2013. január 18-20. között Győrszentivánon rendezi meg a Magyar Sportlövők Szövetsége a Hungarian Open sportlövő nemzetközi versenyt puska, pisztoly, futócél versenyszámokban.

Tovább