image
image
image
image
image
image
image
image

Nagy sikert aratott a Karácsonyi Csobbanás

Közel ötszáz résztvevővel rendezték meg a Karácsonyi Csobbanás 2012. elnevezésű vizes sportgálát a Magyar Vilmos Uszodában.

Tovább

Ismét pattogtattak a kosárlabdát kedvelők

Ezúttal is nagy sikerrel rendezték meg XVI. Téli Teremkosárlabda Fesztivált a Magvassy Mihály Sportcsarnokban Győr MJV Sportügyi Osztály szervezésében. Félszáznál is több csapat nevezett a fesztiválra.

Tovább

Győri sikerek az Országos Szabadidő Vívóversenyen

2012 december 9-én megrendezésre került Országos Szabadidős Vívóversenyen női párbajtőrben Heilig Bernadett, a győri Angels Vívó Sportegyesület versenyzője országos bajnoki címet, női kardban pedig bronzérmet szerzett.

Tovább

Győr rendezi a 2017-es XIV. Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivált

Az Európai Olimpiai Bizottságok (European Olympic Committees, EOC) 41. közgyűlésén, Rómában, eldőlt, hogy Győr városa rendezheti 2017 júliusában (júl. 22-29) a XIV. Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivált (European Youth Olympic Festival, EYOF).

Tovább

Sportedzői tanfolyam indul

Állami végzettséget adó OKJ-s sportedzői tanfolyam indul februárban.

Tovább

Senior teke bajnokság

A közelmúltban rendezte meg a Győri Városi Tekézők Szövetsége a férfi senior egyéni teke bajnokságot, amelyen Kristyán István, a Győr-SZOL TC versenyzője végzett az élen.

Tovább

XVI. GYŐRI TEREMKOSÁRLABDA FESZTIVÁL

A verseny helye, ideje: Győr, Magvassy Mihály Sportcsarnok 2012. 12. 27. (csütörtök) 900 órától

Tovább

Szabó János Úszó Emlékverseny

A Mozgáskorlátozottak győri Egyetértés Sportegyesület és a Mozgáskorlátozottak Győr – Moson – Sopron Megyei Egyesülete 2012. november 24 -én rendezte meg a Szabó János Úszó Emlékversenyt.

Tovább

Szép sikerek a tornászoknál

A Rábalux-Bercsényi DSE tornászai az elmúlt napokban jelentős sikereket értek el.

Tovább

(T)egyél minden nap azért, hogy bajnok lehess!

A Magyar Olimpiai Bizottság és a SportVitalitás közös szervezésében megrendezésre kerül, az utánpótláskorú sportolók Sporttáplálkozási alapismeretének fejlesztése program 20 állomásos sorozata.

Tovább