image
image
image
image
image
image
image
image

Futsalmérkőzések Győrben

A hazai meccsek novemberben...

Tovább

„Melbourne-1956 Olimpiatörténeti Kiállítás'

A XII. Győri Könyvszalon keretein belül pénteken 18 órakor ünnepélyes keretek között megnyitották Murányi Károly gyűjtő által összeállított „Melbourne-1956 Olimpiatörténeti Kiállítást”.

Tovább

Olimpia történeti kiállítás

Győr MJV Sportügyi Osztálya, valamint a Városi Sporttörténeti Emlékbizottsága XII. Győri Könyvszalon eseményeihez kapcsolódva 2012. november 9-én (pénteken) 18 órakor rendezi meg a „Melbourne – 1956” c. Olimpia történeti kiállítást és baráti találkozót.

Tovább

Sporttudományi konferencia az 'Apáczai Napok' keretein belül

A Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Kara 2012. október 26-án rendezi az Apáczai Napok tudományos konferenciáját. A sporttudományi szekció kezdési időpontja 2012. október 26. délután 14 óra, helyszín: I. sz. oktatási épület 262-es terem.

Tovább

XVI. Téli Teremkosárlabda Fesztivál

December 27-én a Magvassy Mihály Sportcsarnokban rendezik a XVI. Győri Téli Teremkosárlabda Fesztivált. A hagyományokhoz hűen az idei esztendőben is hét kategóriában nevezhetnek a csapatok, valamint kosárdobóversenyre is sor kerül. A csapatok 7.30-8.30. között nevezhetnek a helyszínen, a csoportmérkőzések 9 órakor kezdődnek.

Tovább

Megyei lábtenisz bajnokság Győrött

2012. október 23-án a győri Kálóczy téri teniszpályákon rendezik meg a páros lábtenisz bajnokságot.

Tovább

Ismét Bécs-Pozsony-Budapest Ultramarathon

A három országon és annak fővárosain, valamint 42 településen átívelő BÉCS- POZSONY- BUDAPEST ULTRAMARATHON (BBU) futóverseny Európában egyedülálló. Az öt napon át zajló ultramartahon a profi hosszútávfutók, mellett csapatoknak, baráti társaságoknak, kerékpáros túrázóknak, görkorcsolyázóknak, valamint még a cégek dolgozóinak is kihívást jelent, mivel számukra is teljesíthető résztávokon indulhatnak.

 

Tovább

XXII. Rábalux Kisalföld Kupa

2012. november 17-én rendezik meg a XXII. Rábalux gyermek és kistornász verenyt. A rendezvény célja a sportág népszerűsítése, Győr város bekapcsolása az ország tornasportjába és bemutatók a szponzorok felé.

 

A verseny kiírása letölthető az alábbi linken: Rábalux_kupa

Tovább

Szeptemberi diáksport események

2012. évi szeptemberi diáksport események letölthetőek az alábbi linken: szeptemberi_diáksport

Tovább