image
image
image
image
image
image
image
image

Jól szerepelt a győri küldöttség

A közelmúltban rendezték meg Kecskeméten a Megyei Jogú Városok X. Sporttalálkozóját, melyen a győri küldöttség hatodik helyezést ért el.

Tovább

Diáksport 2012/2013

Elkészült Győr Megyei Jogú Város 2011/2012-es tanév diáksportjának évértékelő összefoglalója. A mellékelt táblázaton letölthető a dokumentum, amelyben a sportágak végeredményei is megtalálhatóak: diáksport 2012/2013.

Tovább

Szépkorúak tornája

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzat támogatásával a 2012-es esztendőben már hét helyszínen sportolhat a szépkorú generáció, amelyen a részvétel továbbra is térítésmentes.

 

 

Tovább

Ismét Arrabona futófesztivál, valamint Őszi Sport-és Egészségnap

A Barátság Sportparkban ismét megrendezik nagysikerű Őszi Sport-és Egészségnapot, amelyen egy egésznapos családi sportprogramban vehetnek részt a mozgásra, a szabadidő aktív eltöltésére vágyók.

Tovább

Szurkoljunk együtt!

Pénteken nyílik meg az Olimpiai Terasz a Megyeháza téren, ahol óriáskivetítőn követhetjük figyelemmel a magyarok londoni szereplését. A sport terasz számos kísérő programmal is várja a szurkolókat!

Tovább

Győri ezüstérem a diákolimpián

A közelmúltban rendezték meg a III. korcsoportos Fiú Labdarúgás Diákolimpia Döntőjét, amelyen a győri Adyvárosi Közoktatási Főigazgatóság együttese végzett a második helyen a székesfehérvári Vörösmarty Mihály Általános Iskola mögött

Tovább

Serdülő Judo Európa-kupa Győrben

Ismét nagyszabású nemzetközi sportesemény helyszíne lesz városunk, hiszen június 16-17-én Győrben rendezik meg az ötödik Serdülő Judo Európa-kupát…

Tovább

Figyelemfelhívás

Tisztelt Érdeklődők!

 

2012. június 12-én (kedd) Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal, Városmarketing és Sport Főosztály, Sportügyi Osztálya áramszünet miatt nem lesz elérhető!

 

Megértésüket köszönjük!

 

Tisztelettel,

 

Sportügyi osztály

Tovább