Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Judotábor

A Győr-Moson-Sopron Megyei Judo Szövetség 2012 július 30 - augusztus 3. között judo edzőtábort szervez. A részletek:

Tovább

Győri bronzérem az országos diákolimpia döntőjében

Harmadik helyen végzett a győri Fekete-iskola a II. korcsoportos labdarúgócsapata a Fonyódligeten megrendezett országos diákolimpia döntőjében. A kétnapos fináléban az ország legjobb húsz együttese mérte össze tudását.

Tovább

Világbajnok lett Sike József

Aranyérmes lett a stockholmi futócéllövő-világbajnokságon Sike József, a Patent Győri LK versenyzője.

Tovább

Ismét pattogtattak a kosárlabdát kedvelők

Az esős időjárás ellenére ismét nagy sikerrel rendezték meg Győr MJV Sportügyi Osztály és a Decathlon Sportáruház szervezésében a XVIII. Utcai Decathlon Kosárlabda Fesztivál, amelyet a Sportáruház parkolójában tartottak.

 

Tovább

SZURKOLJUK KI EGYÜTT A GYŐRI BL-GYŐZELMET!

Kivetítő várja a szurkolókat a Városháza előtt vasárnap, ahol együtt szurkolhatunk a kézilabdás lányoknak a Podgorica elleni Bajnokok Ligája döntőjének visszavágóján.

Tovább

Bajnokságot nyertek a győri kosarasok

A bajnoki párharc kezdetekor kevesen fogadtak volna a győriek sikerére, a Sopron ellenében. A lányok azonban küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak, és hatalmas küzdelemben megszerezték a bajnoki címet…

Tovább

Május 19-én Veterán Országos Birkózó Bajnokságot rendeznek

Az idei esztendőben a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban rendezik a Veterán Kötött és Szabadfogású Birkózó Bajnokságot.

Tovább

Nekik nyolc: Kupagyőztes az ETO!

Zsinórban nyolcadszor lettek Magyar Kupa-győztesek a Győri Audi ETO KC kézilabdás lányai. A három idei döntőből egy kipipálva…

Tovább

' A győri sportélet büszkeségei' címmel zajló beszélgetés újabb állomásához érkezett.

Április 24-én, kedden 17 órától a Bercsényi Miklós Középiskolában a győri sportbarátok Földingné Nagy Judit sokszoros magyar bajnok hosszútávfutóval, Európa-bajnoki 5. (1990, Split) helyezettel találkozhatnak. A vele folytatott beszélgetés aktív tanúi, sőt résztvevői lehetnek a jelenlévők. A rendezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Tovább