Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Szép sikereket ért el a Bercsényi DSE

Nagyüzem volt az elmúlt hetekben az ország tornatermeiben, mert az országos bajnokság ilyenkor esedékes az országban.

Tovább

Nevezés az Arrabona Futófesztiválra!

Felhívjuk az Őszi Sport-és Egészségnap keretén belül rendezett Arrabona Futófesztivál érdeklődőinek a figyelmét, hogy nevezni csak a helyszínen  - Adyvárosi Sportcentrum -, 9:30-ig lehetséges. Nevezési díj nincs, valamennyi résztvevő emblémás pólót kap.

Tovább

Őszi Sport- és Egészségnap

A mozgás öröme a Barátság parkban 2011. szeptember 24-én. A program:

Tovább

Senior Teniszbajnokság

Hetedik alkalommal rendezik meg a Senior Teniszbajnokságot, melyre szeptember 9-ig lehet jelentkezni.

Tovább

Dobogón végzett a győri küldöttség

A közelmúltban rendezték meg Salgótarjánban a Megyei Jogú Városok IX. Sporttalálkozóját, melyen a győri küldöttség második helyezést ért el.

Tovább

Sportedzői tanfolyam

A Győr-Moson-Sopron Megyei Sportszövetségek Egyesülése 2011. tanévben állami végzettséget adó OKJ-s sportedzői /sportoktató leágazással/ tanfolyamot indít.

Tovább

Ifjúsági Olimpiai Fesztivált rendezne Győr

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata a 2011. június 24-i, nyár előtti utolsó közgyűlésén megszavazta, hogy Győr pályázik a 2017-es nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál megrendezésének jogára. A pályázatot a Magyar Olimpiai Bizottsággal közösen nyújtja be a város.

Tovább

IV. Serdülő Judo Világkupa

Leendő nagy bajnokok első lépéseit láthatják mindazok, akik 2011 június 18-án és 19-én ellátogatnak a győri Magvassy-sportcsarnokba, ahol a 4. Serdülő Judo Világkupa küzdelmeit rendezik…

Tovább

A mindennapos testnevelésről értekezett az MTTOE

Az MTTOE (Magyar Testnevelő Tanárok Országos Egyesülete) szervezésében nagy sikerű konferenciát tartottak a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar (TF) aulájában, melyen Matolay életműdíjat kapott Kádár Árpád nyugdíjas testnevelő.

 

Tovább

Kézilabda: Győrből juthatnak a világbajnokságra a lányok

A magyar női kézilabda válogatott a németektől elszenvedett kétgólos idegenbeli vereség után városunkban vívhatja ki a továbbjutást. A lányokat Borkai Zsolt polgármester köszöntötte a győri csarnokban…

Tovább