image
image
image
image
image
image
image
image

Pályázati eredmények

Pályázati úton támogatott sportszervezetek (kiemelt és nem kiemelt sportágak), valamint utánpótlás-nevelés fejlesztést végző alapítványok támogatására szolgáló pályázati keret felosztása - 2017.

Tovább

Hat győri atlétának van esélye az EYOF-ra

Úgy tűnik minden jól alakult a Győri Atlétikai Club környékén. Az atlétikai szakosztály is remekül összeállt az évek alatt.

Tovább

Utcai kosárlabdapálya épült a Bercsényi ligetben

A Bercsényi liget eddig kihasználatlan részén, a műfüves focipálya mellett hat utcai kosárlabdapálya épült, amelyhez a területet az önkormányzat biztosította...

Tovább

Unicentral Bulls Kick-Box és Thai Box Klub sikerek

Hatalmas sikerekkel tértek haza a győri UNICENTRAL BULLS Kick-Box és Thai Box Klub harcosai a Milánóban megrendezett WFC – World Fighters Council Világbajnokságról.

 

Tovább

Elégedett az Európai Olimpiai Bizottság a győri EYOF előkészületeivel

Az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál koordinációs bizottsága és a technikai delegáltak tettek ellenőrző látogatást Győrben, a 263 nap múlva kezdődő 2017-es nyári EYOF helyszínén.

Tovább

EYOF-tesztverseny az Arénában

A következő év egyik legnagyobb magyarországi sporteseménye lesz a győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál, amelyet 2017. július 23. és 29. között rendeznek a városban. A fiatalok tíz sportágban mérik össze tudásukat. Ahhoz, hogy minden megmérettetést zökkenőmentesen tudjanak a szervezők lebonyolítani, tesztversenyekre is szükség van. A napokban a kézilabdázók vették birtokba ezzel a céllal az Audi Arénát.

 

Tovább

Futópálya is szolgálja a sportolni vágyókat a Bem téren

Három iskola diákjainak, és a környéken élők mozgáslehetőségét bővíti az a rekortán borítású, 380 méter hosszú futópálya, amely biztonságosan használható minden korosztály számára.

Tovább